maxxi-tv

Объявление

Запрошуйте своїх друзів приєднатися до нашої компанії ;)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » maxxi-tv » Перший жіночий телеканал "Maxxi TV" » подскажите


подскажите

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

У меня есть любимая девушка, как вы думаете что можно ей подарить? Что вы дарите своим?

0

2

Цветы не предлагать

Отредактировано Kulibin (2021-10-23 10:26:51)

0

3

Зачем сюда задавать такие вопросы. Это ваша девушка, вот с ней сами и разбирайтесь. А лучше спроси на прямую, что она хочет.

0

4

Доброе утро. Чтобы вы не ломали голову я могу вам предложить купить подарок девушке на День рождения вот у агенства KAVA. Они предоставляют различные услуги, вот например мне муж приобретал сертификат на полет на параплане. Я испытала незабываемые эмоции. Выбирайте и вы здесь.

0

5

Можна на подарунок вибрати в інтернет-магазині Minimal якусь ювелірну прикрасу, тут у каталозі є дуже красиві срібні ланцюжки https://minimal.com.ua/ua/product-category/lantsushky/ . Мені здається немає такої дівчини, яка відмовилася б отримати в подарунок сучасну ювелірну прикрасу. Ціни на сайті доступні.

0

6

У любимой девушки лучше спросить что она хочет

0

7

Коментатор вище прав) Це ваша дівчина, і ви повинні краще знати її характер і переваги, щоб вибрати те, що їй сподобається. Наприклад, у моєї дівчини дуже специфічні бажання.
Вона не любить прикраси, різні сумочки та сукні. Вона їздить на мотоциклі, працює фітнес тренером. Зазвичай на подарунок просить цікаві речі, типу намету для пікніка, надувного човна або електропростирадла http://bt.rozetka.com.ua/ua/electric_he … ds/c81234/ .
Дивно, правда?) Я думаю хтось навряд чи додумається порадити такі речі) Так що ви повинні краще знати, що їй сподобається)

0

8

резиновые коврики в авто https://auto-salon.com.ua/kovriki-v-avto/ Дэу

0


Вы здесь » maxxi-tv » Перший жіночий телеканал "Maxxi TV" » подскажите